When Girl Meet World
Wink Wink ;)
Thursday, March 29, 2012 11:10 PM | 0 comments

Tok tok tok..assalamualaikum korang..lieya in the house.. :D
Ukey2.ekceli lieya dah lama x update blog lieya yg tercinta nie..huhu
Biasalah..busy buad itu lah,inilah..kadang2 sesaja membusykan diri pun ada jgak kn..hewhew
Ok.Da merapu.Eh.Tahu x skarang nie lieya dah rajin cakap benda2 yg x berfaedah taw..teruk kan..
Sbenarnya lieya nie memang talktative sikit..Habislah kalau siapa yg kahwin dgn lieya..:D
Haa..ukey2..Ermm..Apa ya..
Oh ya..skarang nie budak2 lepasan SPM smuanya busy taw..including me.. ;)
Tapi memang adat lah kan..semua sibuk nak further study..utk masa depan masing2 jugak..
Talking about SPM,,alhamdulillah result lieya agak memuaskan dan cukup2 makan ja..hihi
And now,lieya dah isi macam2 borang..
Oppss..bukan borang nak kahwin ok..borang sambung pengajian la.. :)
Lieya dah isi UPU,IPG,SPA,Matrikulasi,blablabla..
Susah jugak taw nak isi borang2 camni..It takes time and your patientness..haha
(eksyen mcm budak pandai la plk.ee..prasan)
Xdela..rezeki di tangan Tuhan kan syg..
Kalau itu la jln terbaik yg Allah berikan,kita terima Qada` dan Qadar je la..
So,lieya x kisah nak sambung study kat mana2 pun,asalkan lieya boleh study..that`s it.. :)
Ok lah.lieya nak prg lunch skarang..Perut pun dah berkeroncong nie..Dengar x?? :p
Apa2 pun,lieya akan cuba yang terbaik and I really hope that I won`t dissapoint my beloved parents coz they had sacrified too much things for me..Lurve u guyszz..:`)



OLD